hey you, yes you
I write history

Singing along


? ? ? ? ?




Halo
Monday, 8 June 2015 @ 20:58 PERMALINK

Everybody miss me ikr. Aha. Well, yang duduk sekolah asrama ni, yg dah makin tua ni, yang makin kesuntukan masa ni, yang duduk dekat age yg paling gawat ni, yang masih tidur dibuai mimpi indah ni, yang baru nak meningkat dewasa ni, yang pulun nak gali ilmu ni, yang nak daki gunung kejayaan ni, yang baru nak menaip ni hahaha. Argh, banyak benda lagi nak kena buat. Haih. Nak cakap ah kan

"Keep yor halo and don't think about it at all"

Hahahahahaha, rindu ah! Tak rindu aku ka? Dah lima tahun tak bersapa. Last chat, 28 November 2011. Hahaha, aku form 1 kot time tu. Budak hingusan lagi. Tergedik-gedik depan laptop, terhegeh-hegeh, hakikat jumpa pun jarang. Hahahaha, yang taip sepantas kilat, yang bergurau, yang dah kerja sekarang, hahaha tetiba wa rindu sama lu. Moga cepat dipertemukan jodoh :)745


tq so much ; ayemrawi, images