hey you, yes you
I write history

Singing along


? ? ? ? ?




Halo
Monday, 8 June 2015 @ 20:58 PERMALINK

Everybody miss me ikr. Aha. Well, yang duduk sekolah asrama ni, yg dah makin tua ni, yang makin kesuntukan masa ni, yang duduk dekat age yg paling gawat ni, yang masih tidur dibuai mimpi indah ni, yang baru nak meningkat dewasa ni, yang pulun nak gali ilmu ni, yang nak daki gunung kejayaan ni, yang baru nak menaip ni hahaha. Argh, banyak benda lagi nak kena buat. Haih. Nak cakap ah kan

"Keep yor halo and don't think about it at all"

Hahahahahaha, rindu ah! Tak rindu aku ka? Dah lima tahun tak bersapa. Last chat, 28 November 2011. Hahaha, aku form 1 kot time tu. Budak hingusan lagi. Tergedik-gedik depan laptop, terhegeh-hegeh, hakikat jumpa pun jarang. Hahahaha, yang taip sepantas kilat, yang bergurau, yang dah kerja sekarang, hahaha tetiba wa rindu sama lu. Moga cepat dipertemukan jodoh :)745
2015
Sunday, 4 January 2015 @ 05:06 PERMALINK

Happy new year! Sat ja kan. Dah 2015 dah. Dan tahun ni aku spm weh, spm weh, bukan upsr, spm weh. Ketaq ni weh. Aku tak main ah 9a aku 10a weh. Cey, harap dapat seteghet a ah. Hahaha.
Mimpi
Sunday, 14 December 2014 @ 04:45 PERMALINK


Salam kawan, nak cita ni! Nak cakap pagi tadi masa aku tido aku mimpi.. mimpi ni indah gila! Kalau boleh aku nak mimpi macam ni tiap-tiap hari. Haha, alhamdulillah. Aku cakap aku rindu dia then Allah bg aku mimpi dia. HAHAHA BEST WEH! Dah la terjaga masa mimpi tu then sambung balik tido dgn dlm hati duk doa bagi boleh sambung mimpi. Haha, then you know what happen? Mimpi aku tadi bersambung weh! Then, bila dah jaga tak ingat dah apa yg aku mimpi.. aku ingat sikit ja haa.. Aku ingat benda yg penting ah. Haha mimpi apa tak leh ah cerita kat sini public sangat hahaha. Tu je nak cakap 745
Doog Wook ah!
Wednesday, 3 December 2014 @ 07:43 PERMALINK



Awak semua! Aku jatuh cinta lagi haha~ tapi kris tetap di hati. Dong wook. Tho. WAEYO?! WAEYO! AHHHHH! Dongwook ngan Daehae cey macam perfact couple dah. Aku nak layan hotel king tapi banyak la ep dia tahun depan nak spm.. hmm, lepas spm lah. Kang aku tengok tak ingat dunia. Muka sunbae aku lulu muka dia muka dia AAA sama dgn dongwook.. percaya tak? Tapi awal2 dulu aku nampak dia macam luhan.. time tu dia hitam sbb sukan latihan punya pasal.. dia tak bersosial dia tak layan perempuann T^T WAEYO SUNBAE? WAE? WAE? TOO HANDSOME TOO GOODLOOKING I JUST KENNOT AHHHHHH. SHUT DOWN
5T2
Monday, 24 November 2014 @ 22:42 PERMALINK



Hello haa, apa khabar semua? Wahai blog yg sudah lama tak update~ WAA RINDU LU BEB! Haha, sedar tak sedar tahun depan dah form5 weh form5 weh bukan form1. Ohh terasa tua banget diri ini. Tengah bawah post ni "4t2" sekarang 5t2 lak, you know what tahun depan classmates yg samee! YEAY HAPPY BEB HAPPY! Tp cg cg tak tau ah~ Harap2 cg yg sama ahh, senang sikit nak berkomunikasi ngan cg. Tade ah shy shy cat. Cg kenal aku, cg tahu kelemahan aku, cg tau perangai aku cenna, tu dah kira ok! Hahaha, tu je bye
4T2
Thursday, 24 July 2014 @ 17:16 PERMALINK


Awak semua. Rindu awak semua. Kurun tak update blog. Rindu ngat-ngat. Awak, tahu ta? Kelas kite haritu kan bercahaya. Sbb ada sorong chingu kite ni dia ckp ape yg dia simpan selame ni. Maybeh. Semue org tak expect yg dia akan cakap mcm tu. Srs, aku keje gelak je. Tp bagus ah dia buat camtu. Terasa indahnya hidup duduk kt kelas tu. How nice how kind dunno how to describe :3 Mmg dia cakap terus terang ah. Dan kite nak ambik sikit point dia post dlm entry ni hehehehe xD dia kata suatu hari nanti kalau dia jadi pilot pastu klau kiteorang*4t2* nak naik dia kataaa dia kataa dia nak bg kita secara percuma. Hehehehe. Dia kata lg sesape yg ade masalah tu bole lah pegi jumpe dia in shaa Allah dia boleh tolong dia tolong. Dia kata lg sesape yg ade hati kt dia bgtau ah jngn simpan. Yg ni yg pelik ni. Dia kata lg bg kaum hawa tolong tutup aurat tu dia mohon sangat. Dia ngaku ttuuuutt. Dia kata dia minta maaf klau ade buat salah. Kutuk la kot. Takpe, kite maafkan die kite ni bukan org yg suke berdendam. Hiks. Dia kate lg kaum haa bile sapu sampah tu selawat zikir sama sbb dia ade bace satu article kalau kaum hawa bt mcm tu pahala dia mcm sapu dekat masjidil haram. Dia kata lg pagi2 banyakkan kata ya fattah tak silap kite, dan ape tah lg satu terlupe. Itu untuk permulaan kehidupan tak silap lah. Dia kate lg kite kena doa kt parents kite, kalau kite tak doakan diorang dlm mase satu hari boleh dikatekan anak derhaka maybeh sbb kita mcm abaikan diorang. Dia kata kehidupan ni semakin hari semakin mencabar dia rasa mcm lps spm nanti dia rasa mcm nak mati je. Heh, dia ni kite tak tahu ape yg dia pikir. Uhm, dia mintak tolong kite doakan dia mati awal tapi kita takmau kita nak doakan dia mati syahid. better kan. Dia kata manyak lagi ni tapi takkan nak bgtau semua. Mana bole hiks. Setakat tu je. Tata. Assalamualaikum.

Labels:



tq so much ; ayemrawi, images