hey you, yes you
I write history

Singing along


? ? ? ? ?




Tut
Thursday, 26 June 2014 @ 08:40 PERMALINK



Heyya ebelibadi ^^ How u doing? Huhu, ah gediknyew. Nak cerita pasal result ppt. Teruk weh aku teruk gila. Result aku macam hapa lagi. Tapi tu lah usaha aku. Aku f4 baru. Banyak benda gila aku nak kena cover nak kena catch up. Srs, payah weh payah tak muhong. Sebelum ni aku ambik prinsip perakaunan. Pastu tukaq aliran sains tekno. Gila. Nak cover fizik, kimia, teknologi kejuruteraan, lukisan kejuruteraan yang mna depa dah belajaq mana ulu dah. WOW. Just wow bebeh! Tu tak termasuk ngan subjek elektif yg bab bab yg aku tak dan belajar kt sekolah lama. Meme. T_T Dengan sibuknya, jadual sentiasa padat. Ya, anta qowiy. :)


tq so much ; ayemrawi, images