hey you, yes you
I write history

Singing along


? ? ? ? ?




4T2
Thursday, 24 July 2014 @ 17:16 PERMALINK


Awak semua. Rindu awak semua. Kurun tak update blog. Rindu ngat-ngat. Awak, tahu ta? Kelas kite haritu kan bercahaya. Sbb ada sorong chingu kite ni dia ckp ape yg dia simpan selame ni. Maybeh. Semue org tak expect yg dia akan cakap mcm tu. Srs, aku keje gelak je. Tp bagus ah dia buat camtu. Terasa indahnya hidup duduk kt kelas tu. How nice how kind dunno how to describe :3 Mmg dia cakap terus terang ah. Dan kite nak ambik sikit point dia post dlm entry ni hehehehe xD dia kata suatu hari nanti kalau dia jadi pilot pastu klau kiteorang*4t2* nak naik dia kataaa dia kataa dia nak bg kita secara percuma. Hehehehe. Dia kata lg sesape yg ade masalah tu bole lah pegi jumpe dia in shaa Allah dia boleh tolong dia tolong. Dia kata lg sesape yg ade hati kt dia bgtau ah jngn simpan. Yg ni yg pelik ni. Dia kata lg bg kaum hawa tolong tutup aurat tu dia mohon sangat. Dia ngaku ttuuuutt. Dia kata dia minta maaf klau ade buat salah. Kutuk la kot. Takpe, kite maafkan die kite ni bukan org yg suke berdendam. Hiks. Dia kate lg kaum haa bile sapu sampah tu selawat zikir sama sbb dia ade bace satu article kalau kaum hawa bt mcm tu pahala dia mcm sapu dekat masjidil haram. Dia kata lg pagi2 banyakkan kata ya fattah tak silap kite, dan ape tah lg satu terlupe. Itu untuk permulaan kehidupan tak silap lah. Dia kate lg kite kena doa kt parents kite, kalau kite tak doakan diorang dlm mase satu hari boleh dikatekan anak derhaka maybeh sbb kita mcm abaikan diorang. Dia kata kehidupan ni semakin hari semakin mencabar dia rasa mcm lps spm nanti dia rasa mcm nak mati je. Heh, dia ni kite tak tahu ape yg dia pikir. Uhm, dia mintak tolong kite doakan dia mati awal tapi kita takmau kita nak doakan dia mati syahid. better kan. Dia kata manyak lagi ni tapi takkan nak bgtau semua. Mana bole hiks. Setakat tu je. Tata. Assalamualaikum.

Labels:



tq so much ; ayemrawi, images