hey you, yes you
I write history

Singing along


? ? ? ? ?




5T2
Monday, 24 November 2014 @ 22:42 PERMALINK



Hello haa, apa khabar semua? Wahai blog yg sudah lama tak update~ WAA RINDU LU BEB! Haha, sedar tak sedar tahun depan dah form5 weh form5 weh bukan form1. Ohh terasa tua banget diri ini. Tengah bawah post ni "4t2" sekarang 5t2 lak, you know what tahun depan classmates yg samee! YEAY HAPPY BEB HAPPY! Tp cg cg tak tau ah~ Harap2 cg yg sama ahh, senang sikit nak berkomunikasi ngan cg. Tade ah shy shy cat. Cg kenal aku, cg tahu kelemahan aku, cg tau perangai aku cenna, tu dah kira ok! Hahaha, tu je bye


tq so much ; ayemrawi, images